Site Loader
Гр. София, ул. Антон Чехов
“Посланията на президента Радев са объркани. Първо беше тръгнал с една дата, след това смени датата с изключително малък период, в което няма никаква логика – нито социална, нито икономическа, нито политическа. Заради това хората не разбраха каква беше целта на тези консултации”. Това заяви икономистът и анализатор Агоп Каспарян пред Bulgaria On Air.

“Два отделни дни президентът Радев викаше на консултации Мая Манолова и партии, които са в нейното обкръжение, като не е ясно дали тези партии дори имат регистрации. По този начин Радев олекна в обществото с тези в кавички консултации“, подчерта политическият анализатор.

 

Великден за католици, протестанти и арменци е дата, с която президентът трябваше да се съобрази. От друга страна, Радев знае, че твърдите ядра на БСП са по-възрастни хора и именно в една здравна криза и в по-лошо време би накарало хората да се отдръпнат. И отново се губи логиката, че с този избор той не подкрепя ГЕРБ“ – така Каспарян, цитиран от „Фрог нюз“, коментира слуховете, че президентът е избрал датата за изборите в услуга на ГЕРБ. Анализаторът изтъкна, че посланията на Румен Радев относно честността на изборите могат да рефлектират върху това много хора да не отидат до урните.

“Битката ще бъде между БСП и ГЕРБ. Това са двете различни визии за България. Всички други партии ще бъдат на заден план. България влиза в нов икономически и социален цикъл, защото знаем докъде доведоха последиците от управлението на ГЕРБ. До онзи ден бяхме на първо място по смъртност, сега сме на последно място по ваксинация в Европа. Неадекватните икономически мерки, както и последните събития – свлачището в Рилския манастир и наводненията – всичко това ще доведе до битка между БСП и ГЕРБ”, бе категоричен Агоп Каспарян.

Loading

Post Author: admin