Site Loader
Гр. София, ул. Антон Чехов

Според него има по-важни теми като политическата криза, актуализацията на бюджета и нормализирането на политическия процес.

„Активно мероприятие с манипулативен характер е това извънредно заседание.“ Така коментира изслушването за кадрите с полицейско насилие в НС политологът и бивш шеф на кабинета на президента Румен Радев – Калоян Методиев.

Според него в момента има много по-важни теми като политическата криза, актуализацията на бюджета и нормализирането на политическия процес.

„Не съм за полицейското насилие, но съм за истината. Това събитие, което се случва зад колоните на МС преди година, вече е в съда, тези полицаи са наказани дисциплинарно, отделно текат разследвания срещу тях, кадрите са гледания. Върви разследване по Наказателен кодекс, има и процес. Такова нещо не се е случвало в държавата досега, търси се пропагандният ефект“, каза Методиев.

Според него Ива Митева свиква това заседание под напора на едно „взривяване“ на общественото мнение за събития преди една година.

По думите в хаоса се крие истината и се решават други проблеми.

„Не може връчването на мандати да се обвързва с актуализацията на бюджета“, коментира Методиев.

Вижте целия разговор във видеото в сайта на БТВ.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/kalojan-metodiev-aktivno-meroprijatie-s-manipulativen-harakter-e-tova-izvanredno-zasedanie.html?utm_source=self&utm_medium=article&utm_campaign=Related_Articles&_gl=1*gfho74*_ga*TXg5SkxUNzRnREExMDViQWc5RGRMc1ZJUWVLY0lqMFZTOFRkMFRlQ1JtM1M2WDVETS1YUHJrdHRQTlZHU0JPZA&fbclid=IwAR0hjEoMdvydIxFXzHzdG9Ayd66hU6SGB8Q8F4nGU3n9gtzTTM_Y3cSfRS8

Loading

Post Author: admin